ROMA DESIGN je preduzeće oformljeno 2005. godine sa ciljem da postane lider u projektovanju i opremanju enterijera.

Trenutno naša proizvodnja je fokusirana na izradu nameštaja po meri i konkretnim zahtevima kupaca prilikom uređenja, kako privatnih tako i poslovnih prostora što podrazumeva opremanje ugostiteljskih objekata, restorana, pekara i frizerskih salona. Opremanje objekata specijalnih namena kao što su laboratorije, medicinske ustanove i klinike.

Velika paleta materijala koje koristimo prilikom opremanja enterijera dozvoljava nam kreativnost i potpunu slobodu izražavanja svega onoga što u enterijeru želimo da istaknemo kao lep i funkcionalan nameštaj.

Kod izrada kuhinja po meri, osim farbanog furniranog medijapana koristimo i druge prirodne i kompozitne materijale koji oplemenjuju sam nameštaj. Radne površine u kuhinji, kupatilu, pultu, laboratorijama, su ne retko obrađene od Granmatrix materijala ili Kerrock materijala, kao i od Fundermax - kompakt ploča.
Grandmatrix koristimo i kod uređenja poslovnih prostora koji imaju dodirnih tačaka sa prehrambenom industrijom, zbog svog antibakterijskog svojstva.

Takve površine su često obavezne u određenim prostorima kao što su pekare, mesare i laboratorije.

Godine 2015. počeli smo sa proizvodnjom komadnog nameštaja i on line prodajom.
U širokom asortimanskom dijapazonu ulaze kako kuhinje po meri, tako i izrada kupatilskog nameštaja, garderobera, dnevnih boravaka…

Prilikom projektovanja i predloga za uređenje najčešće koristimo pločaste materijale kao što su iverica, furnir, medijapan poznatih proizvođača Egger, Kaindl, ogledala, dekorativnih stakala sa folijom, led rasvetu kao i okov za nameštaj visokokvalitetnih brendova kao što su Blum, Franke, Italiana Ferramenta i drugih.

Mislimo da smo našim upornim i profesionalnim radom uspeli da pomerimo granice u dizajnu nameštaja i tako postavili određene standarde i odredili visoku poziciju na tržištu.